måndag 1 oktober 2012

Dag 15 av 27

I Göteborg går tiden riktigt
långsamt... ;)
Trots att Jojjo redan påpekat att dinosaurierna på Universeum kanske inte var de mest intressanta så var det just de som hade fångat vårat intresse för dagen och vi tog oss till muséet denna regniga och i övrigt tråkiga dag.
Tyvärr blev vi tvungna att inse att Jojjo hade haft rätt... Utställningen var en liten en, placerad på byggnadens tak, och vissa delar av den saknade skydd från regnet som bara fortsatte att ösa ner så denna del skyndade vi mest igenom, tog ett par bilder för sakens skull dock. Vi gillade trots allt T-rex-mamman med sina ungar (hon var STOR)!
Trots denna besvikelse fann vi att akvariebiten av muséet var riktigt underhållande med sina hajar, spottfiskar och rockor m.m.. Dessutom kom vi dit lagom till att det var matdags för de stora fiskarna (vad det var för sorts fisk har jag tyvärr ingen aning om...) och det skedde genom att en dykare gick ner i tanken med en bytta fylld med fiskbitar som han delade ut till fiskarna som svärmade runt honom, det hela var en underhållande scen.
Även rockan i "klappatanken" var hungrig och redo för maten och simmade runt, runt i tanken och plaskade med ena vingen längs med kanten så att det skvätte på folket som stod runtomkring. :)

Without further ado, some pictures!

Han såg riktigt arg ut.

Matdags i fisktanken.

De små monstren kan ju faktiskt se väldigt
fridfulla och vackra ut.
(När man slipperröra vid dem)!

Coolaste fiskarna ever! Precisionsspottare är de också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar