lördag 20 oktober 2012

Poets of the Fall-kryssning

Gårdagens morgon (och även denna) var en hemsk en, detta då det aldrig är någon direkt höjdare att gå upp klockan tidigt på morgonen (05:30, that would be) men just den här gången var det värt det.
Dagen skulle spenderas på Viking Lines m/s Isabella för en kryssning som inkluderade en trerättersmiddag och en konsert med världens bästa band, Poets of the Fall, tillsammans med Estub!

Detta var första gången som jag verkligen kände att jag hade en smidig möjlighet att se Poets live så vi tog den och blev inte besvikna. De spelade vid 23-00.30 (svensk tid) och vi skulle gå upp vid 05:30 men även det var värt det.
Känslan var ganska mysig inne i Fun Club, inte allt för mycket folk var intresserade av att verkligen komma fram till bandet så att stå nära var inte några problem, vilket såklart uppskattades.
Säkert är det att de var klart värda att se live, Marko hade stor inlevelse i låtarna och det blev också en del "lek" på scenen, riktigt trevligt och med nästan alla mina favoritlåtar dessutom! <3

Nästa gång blir det väl till att se dem i Finland då det här verkar vara det närmaste Sverige de kommer.

1 kommentar: